Derfor vinder islam – Document

Jeg blev for mange år siden ringet op af en dansk diplomat med mange års erfaring fra muslimske lande. Når muhamedanske kvinder begynder at gå med tørklæde, sagde han, er det tegnet på, at islam er kommet til et land, som ideologiens forkæmpere agter at erobre. Men ingen forstår det. Ingen vil forst
— Read on www.document.dk/2022/08/26/derfor-vinder-islam/

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s