Kirsten Sletbjerg 2022

Såvel twitter og facebook har i flere år nydt godt af den viden og holdning, som Kirsten Sletbjerg har leveret med baggrund i 2 vægtige ministerier fær niveauet faldt. Gruppen Holger Danske anno 2014 følger dansk politik, som ofte kolliderer med befolkningens meninger og forventninger. At der så udøves politisk censur og udemokratiske beslutninger i kølvandet på EU lov og dekret er en svækkelse af det Danmark vi troede at bo i. Danmark er strukturelt forandret med 98 Kommuner og Regioner, som ikke tænker i velfærd, men i økonomi og politisk karriere.

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s