Dronningen og billedkunsten – Dronningen og kunsten – Podcast – Podtail

Hendes Majestæt Dronningen samtaler med Tivolis balletchef Peter Bo Bendixen om ballettens forunderlige verden. Balletten er en kunstform, der har betaget Dronningen helt fra barnsben. Samme…– Lyt til Dronningen og balletten af Dronningen og kunsten øjeblikkeligt på din tablet, telefon eller browser – download ikke nødvendigt.
— Read on podtail.com/da/podcast/dronningen-og-kunsten/dronningen-og-billedkunsten/

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s