Slette Mette Mink skal væk inden Danmark dør eller forsvinder i både EU, SKAT og GAS for Ukraine krigssanktioner, efterfulgt af Putin stop for Energi og liv. Alt dette forfejlet efter Covid og mRNA sprøjt. NEJ til klima undskyldninger overfor danskernes nye fattigdom grundet Ukraines krig. Stop op og udskift slette Mettes røde regering nu 2022

m.facebook.com/story.php

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s