Sikkerhedsrådet

FN’s Sikkerhedsråd er det mest magtfulde organ i FN og består af 15 medlemslande. Sikkerhedsrådet har hovedansvaret for FN’s arbejde med at bevare fred og sikkerhed i verden. Alle lande i verden er forpligtet til, at gøre som Sikkerhedsrådet siger.
— Read on www.globalis.dk/

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s