NB Tønder fastslår ganske rigtigt, at TVNews og DR har ondt ved demokratiske valg, som vindes af højrefløjen, som senest i både Sverige og Italien : Georgia Meloni. H v o r f o r ikke oplyse om både Enhedslistens baggrund i Marx, Sovjet og Mordene på ialt 100 millioner i kommunismens infame navn ?

m.facebook.com/story.php

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s