Danmarks Kongehus : Joachims 4 børn og forældre i chok over forløbet : HMD Margrethe II har ikke udvist ordentlig familierespekt eller i info til danske kongetro.

http://www.kongehuset.dk

Danskerne elsker deres 1000 årige Monarki med samtlige traditioner og privilegier. Der er respekt om HMD Margrethe II og hendes store famile med islt 8 børnebørn, hvoraf de 4 bor i Frankrig, hvor Joschim arbejder i tjeneste.

Danmarks kongetro støtter til det royale stof er ekstrem stor og trofast. Interessen for Kongehusets medlemmer fylder i alle Magaziner og Aviser ved kongelige begivenheder.

Ordene Prins og Prinsesse fra Danmark har stadig et greb af H.C.Andersen fantasi over sig. At det er mennesker som andre på godt og ondt gør ikke fascinationskraften mindre. Alligevel er der flere som synes at eventyret er kunstigt og gammeldags med privilegier og fordele, som andre ikke får i fødselsgave.

Misundelse er ikke en argumentation, ligesom gammeldags ej heller. Traditioner giver Kongehuset et spejl til befolkningen, som i store kredse fra høj til lav er både stolte og ser et forbilledligt Kongehus stille sig i pligt til rådighed både lokalt og i udenrigstjenester som Joachims i Frankrig.

HMD Margrethe II må ikke være politisk. Statsminister Mette Frederiksen er så almindelig og absolut uden kongelige manerer, at hun ikke kan udfylde rollen, som Danmarks repræsentant smukt.

Mette Frederiksen hvad mener du om hele Kongehusets værdi for Danmark ? Kan det afvises at regeringen Mette mink gas skandalerne har givet Kongehuset et vink ?

Det ville klæde HMD at udtale sig mere dybdegående om der er lagt pres på hende.

Det jævne og ligegyldige grå skal ikke være det Danmark som står afpillet og afklædt, fordi de røde synes, at Mette er tilstrækkelig.

http://www.kongehuset.dk

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

One thought on “Danmarks Kongehus : Joachims 4 børn og forældre i chok over forløbet : HMD Margrethe II har ikke udvist ordentlig familierespekt eller i info til danske kongetro.”

 1. Kirsten Sletbjerg har den 23. oktober 2022 modtaget denne mail fra Lars Bjørknæs, som sikkert har manges interesse:

  “Et øgenavn der har klæbet til Mette Frederiksen er SletteMette, efter et stort antal sms-beskeder blev slettet under Minkskandalen.

  Nu kan vi på:

  https://journalista.dk/universitet-optog-ulovligt-mette-f-nu-er-papirerne-fra-optagelsen-pludselig-forsvundet/

  dokumentere, at der også synes at være påfaldende problemer, når det handler om dokumenter fra hendes optagelse på Afrika-studierne på Københavns Universitet.

  En uddannelse hun blev optaget på i strid med regler, hun endda som medlem af Folketinget selv var med til at stemme igennem.

  I den medfølgende podcast kan du høre Københavns Universitet forklare, at der ikke har været problemer med at finde frem til dokumenter for studerende optaget før og efter Mette Frederiksen, men kun i relation til statsministeren 😡.

  De forsvundne papirer er langt fra det eneste iøjnefaldende, der kan dokumenteres omkring statsministerens uddannelsesforløb.

  Du kan få det samlede overblik i bogen:
  “Lev Mette”.
  En håndbog i hvordan man mister vigtige dokumenter”, som netop er blevet udsendt og som du kan købe her:

  https://tales.dk/lev-mette-en-haandbog-i-hvordan-man-mister-vigtige-dokumenter_lars-bjoerknaes_9788775672370?fbclid=IwAR2x_0KOHJE8K6S1cZZBLJlAnj94xk7jwu5Njk1cFK1Y1_TxRjaOKZ7h65g

  Bogen giver samtidig et indblik i hvilke nye former for forhindringer, som det offentlige er begyndt at opstille efter Socialdemokratiets valgsejr i 2019 og hvordan man som borger bekæmper tiltagene.

  Ved køb støtter du samtidig Journalista.dks arbejde – det eneste undersøgende danske nyhedsmedie, som hverken direkte eller indirekte modtager offentlig støtte.”.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s