Afklædning af 👑👑👑👑Kongehuset er fuldstændigt latterligt og faktisk en politisk handling, som danskerne burde have stemt om. HMD Margrethe II og hendes efterkommere må åbenbart ikke bære de tillærte 👑 manerer med sig til aflæsning af andre, hvis de ellers ikke dummer sig. Bagslag vil komme. Idioti crazy

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s