Afklædning af 👑👑👑👑Kongehuset er fuldstændigt latterligt og faktisk en politisk handling, som danskerne burde have stemt om. HMD Margrethe II og hendes efterkommere må åbenbart ikke bære de tillærte 👑 manerer med sig til aflæsning af andre, hvis de ellers ikke dummer sig. Bagslag vil komme. Idioti crazy

twitter.com/printsvonjane/status/

1575836128837517315

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s