Azov nazisterne som en del af Ukraines hær med Zelensky er ophav til anklagerne og Putins reaktioner, som udvikler sig fra dag til dag mod det værre og værre, hvis Ukraine opnår at komme i Nato. Da står det lige til en storkrig hvor Nato angriber Rusland totalt. WW III som et scenarie midt i Europa med EU som chef. Dette er en nedsmeltning af både Norden og Europa.

m.facebook.com/story.php

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s