Kirsten Sletbjerg ser klart hvad der ligger begravet i rød politik og gammelpartiernes jagt på egen karriere. Danmark som et eventyrligt land er ved at se virkeligheden i øjnene med politisering af vores sundhed og milliarder til et Ukraine med Asov nazister som en torn i Putins øje. Det har kostet og mere står på spil med krig og fred og fravær af tillid til i særdeleshed Mette Frederiksen og systemet, som ædes op indefra af uduelige politikere med uansvarlige beslutninger.

m.facebook.com/story.php

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s