Sortvask overfor hvidvask og grønvask uden omsvøb. Sprogligt omklamrende Greta Thunberg tuderi overfor de falske betryggelser gør danskerne til grin. Tysk industri er motor til Mette Frederiksen løgnene om vind og stille vindmøller til afdansningsbal i i slidte klude. Danskerne betaler tysk strøm og lebensraum.

twitter.com/kirstensletbjer/status/1576599592531275776

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s