Ukraine Kulturhus til milliarder i Danmark på danskernes regning : Vi er sølle ca 6 mill lg Ukraine er ca 40 millioner mennesker. De har mange værdier selv. Stop RØD REGERING som udvasker Danmark til fordel for fremnede her og dér.

twitter.com/kirstensletbjer/status/1576557229561434112

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s