Sjælesorg er omsorg ved død og liv : Nej til Bodil Olesen præst i Hornbæk, som svigtede 2 dage før begravelse, ved at bruge ordene : ” Jeg har mistet begejstringen … “. Disse ord til en Moder i chok og sorg over det pludselige tab af sin søn. Der ligger en klage til provst Eva Tøjner. Utroligt at en præst nov. 2020 kan få disse ord over sine læber. Utilgiveligt. Det kom som et lyn uden varsel, at hendes første ord i en telefonsamtale sagde nej til begravelse, grundet tvivl om medlemsskab. En kristen familie med en kristen søn blev frataget en begravelse med begejstrede ord. Præsten havde mistet begejstringen. Islam i Danmark blev et skæringspunkt for de ukristelige ord til en Moder i sorg og chok. Hornbæk Kirke har en præst uden vilje til sjælesorg.

www.xn--helsingrstift-hnb.dk/_Resources/Persistent/6/2/9/c/629c288a5c28780bf0d71b7635097b7fa3c8ebb6/Bodil Olesen, debatindlæg.pdf

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s