LANDDISTRIKTERNES SULT og KULDE uden GAS eller FJERNVARME står i en hjerteskærende kontrast til de nye varme Pavillionbyer på Amager Strandvej indviet 5. Okt. 2022. Det skriger til himmelen at negligere ældre danskere i landdistrikterne som råber om hjælp 🇩🇰🐕‍🦺 Hvor er ansvarligheden ?

Inviter de ældre i Vesthimmerland til et varmt ophold eller betal en VVS og en varmepumpe

pin.it/4WangvC

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s