Sundhedsvæsenet er i ruiner grundet uduelige politikere, som politiserer danskernes sundhed med covid19 🦠💉og politiske udskamninger direkte fra statsminister Mette GAS MINK lovbryder, som i himmelråbende magtmisbrug truer befolkningen med eksperimenterende mRNA sprøjt 🦠💉💉💉☠️

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s