R e v o l u t i o n æ r e 🟥⬛️ RØDE ⬛️🟥 E n h e d s l i s t e 🟥⬛️ PELLE DRAGSTED 🟥⬛️ DØMT for vold og politisk hærværk… ⬛️🟥 Jette Gottlieb hærværket huskes også !PERNILLE ROSENKRANTZ-THEIL ⬛️🟥 afhoppet til Socialdemokratiet 🟥 Minister ⬛️ RØD MALING 🟥🟥⬛️ kastet i folketinget på Statsminister 🟦 Anders Fogh Rasmussen & Udenrigsminister 🟦 Per Stig Møller 🟦 Et modbydeligt fjendtligt angreb på politiske 🟦modstandere 🟦🟦🟦🟦

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s