Tidslinjebilleder Mink : Jens Lundgren om aflivningen og begrundelsen som forundrer. Først 2 dage efter beslutningen så han teksterne som ikke gav mening … 19 mill mink destrueret og siden opgravet pga forurening ! Mette Frederiksen dette infame overgreb er utilgiveligt. En fejl ligger ikke i en sådan inhuman afgørelse uden lovhjemmel. Gå af.

Tidslinjebilleder
— Read on m.facebook.com/photo.php

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s