Plejehjem og FRIT Valg og krav om Friplejehjem i alle Kommuner : 6 Blå 🟦Partier med krav om frihed. Politikerne er til for borgernes skyld, ikke omvendt 🟧🟧🟦 Stop den ringe socialdemokratiske virkelighed. Et hjem kan sagtens være et Plejehjem.

🟦🟦♥️🟦🟦

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s