Stop Krigen i stedet for at levere våben og flere penge. NATO skal ikke misbruges af Ukraine til yderligere opsplittelse i Europa. Føj for politikere som med ord som vores krig manipulerer. Væk med pengeødelanden Mette Frederiksen. NEJ til at skubbe til WWIII

m.facebook.com/story.php

Stop Krigen

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s