Marionetdukken Mette Mink Frederiksen er til ugunst for danskerne : Milliarder sendes af krigsmateriel og penge til Ukraine .. Ja … Putin er et svin, men vi danskere skal ikke være dumme og betale Ukraines provokerende EU og NATO inklinationer. Vi vil ikke være fattige og gå fra hus og hjem grundet EL & GAS med Mette RØD

m.facebook.com/story.php

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s