Før du stemmer: Se partiernes kirkepolitik | Folkekirken.dk

Er kirkepolitik vigtigt for, hvor du sætter dit kryds? Her får du overblikket over, hvad partierne mener om kirke og religion. Du kan f.eks. se, hvem der vil pålægge folkekirken at inkludere nydanskere, hvem der vil give kirken flere penge, og hvem der helt vil fjerne statstilskuddet. 
— Read on www.folkekirken.dk/aktuelt/nyheder/foer-du-stemmer-se-partiernes-kirkepolitik

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s