Mette Frederiksen magtfuldkommenhed demonstreret i en kæde af magtmisbrug og udskamning af både FE Forsvarschef og fængsling i 71 dage og Minkskandalen efterfulgt af mRNA skandalen og censur som lukkede Danmark ned og pådrog borgerne død og skader som er varige, som hjertemuskebetændelse og andre organskader med den farlige mRNA i forklædning som en vaccine. ALT konstrueret og et angreb på Danmarks Forsvarskultur og sikkerhed og vores omdømme ude.

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s