Pernille Vermund & barnebrude 🟧🟧 Ministernitat blev tilsidesat som ikke retlig virkning. Tag konsekvens i forhold til Minksagen … og videre til FE hjemsendelse af Forsvarschef Lars Findsen. Mette Frederiksen dagsorden er magt over lov.. Vidner støtter Inger Støjberg. Rigsret kom og fængslingen af FE er en fortsat trussel på Danmarks tryghed. Motiver er der nok af : At mistænkeliggøre de blå 🟦🟦 ved politisk 90 mandater fra Enhedslisten krav er farligt.Tænk RØD maling og angreb på Danmarks Forsvarskultur

www.dr.dk/lyd/p1/ugens-gaest-p1/ugens-gaest-2020-12-25

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s