RØD POLITISK CHIKANE BEVIST 13. okt. 2022 BOG : FE Lars Findsen anholdelsen og Danmarks Efterretningstjeneste betvivlet. Dømt på forhånd af Mette Frederiksen i magtfuldkommenhed for at opfattes som Danmarks retssikkerhed. 🎓 NEJ det er rød politisk afstandtagen til Danmarks FORSVARSKULTUR

twitter.com/rathsachvon/status/1580493493641748480

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s