Lars Findsen og en kritisk rapport fra TET tilsynet omkring Mette Frederiksen håndtering og Trine Bramsen som stikirenddreng for de bagmænd, som stod bag : Mette Frederiksen og Barbara Bertelsen, som straks bør fyres på gråt papir.Uhørt snusket håndtering med Enhedslisten som revolutionært støtteparti.Stop med ordvalget hemmeligt. Der er lov og praksis til et lukket forhør som afsæt til mere.

twitter.com/printsvonjane/status/

1580890141509709830

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

One thought on “Lars Findsen og en kritisk rapport fra TET tilsynet omkring Mette Frederiksen håndtering og Trine Bramsen som stikirenddreng for de bagmænd, som stod bag : Mette Frederiksen og Barbara Bertelsen, som straks bør fyres på gråt papir.Uhørt snusket håndtering med Enhedslisten som revolutionært støtteparti.Stop med ordvalget hemmeligt. Der er lov og praksis til et lukket forhør som afsæt til mere.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s