Mistillid til RØD regering på Enhedslistens præmisser : Et kup at tage de borgerliges DF mærkesager som kopi-politik og siden med centralisering af Statsministeriet og lukkede døre med Barbara Bertelsen har ført til kaos, inflation og skandale efter skandale. Trine Bramsen ( stikirendtøs ) ville tage skænderi og opgør med Forsvarschef i 20 år Lars Findsen. Socialdemokratiet ville degradere og kalde topchefen, juristen Lars Findsen, for en Styrelse. Uhørt magtovergreb med Mette Frederiksen for bordenden. Stop den upålidelige RØDE regering som hviler på Enhedslisten og radikal velvilje og opportunisme. NEJ til Løkkes inklination i eget ego til Mette KUPMAGER og Trine Bramsen med ordene 90 mandater. Snottedumt i forhold til kuppet mod FE topchefen, intelligente Lars Findsen og siden noble Claus Hjort Frederiksen. Dette politiske overgreb er uhørt siger JURAEN. Bestseller i 1. udgave BOG vælter Danmarks infame røde regering.

m.facebook.com/story.php

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s