Socialdemokratiske 🤹🏻‍♀️🤹🏻‍♀️🤹🏻‍♀️🍟🦴skandale sammenrend : Wammen 🥩🦴fra Aarhus fallit, Bødskov løgneren, Mette Frederiksen dobbeltløgneren, Lea ✈️ Wermelin bolig – flyrejsr på statens regning, Heunicke 🦠💉💀med covid19 løgnene til 💵💵 milliarder, Trine Bramsen med FE 📡🔌⏰skandalen, efter Minkskandalen, Tesfaye 🎱 hvor er han 🧨 sprunget 🎪 i luften ? Bolig – og SKAT og millioner i småpenge og milliarder 🔥⚡️🔥 til Ukraine. Astrid hul i jorden hvor er hun ? Nå hun er også sprunget i luften. 🛖 Rwanda 🏹☕️ stopper de planer. NU er Minkene gasset 💀 efter Enhedsliste ☠️ ønsket og hvad så videre ? Danskerne, juristerne 🎓 og igen FE skandalen og NY #BOG #LarsFindsen 🎓🎓⏰📡 som 2022 1. november ⚠️🆘⚠️ vil VÆLTE den RØDE 🟥 regering. Tidligere FE chef Bonnichsen 💡og Eva 🎓Schmit er rasende og bogens 1. oplag på 20.000 er revet væk. Løkke 🎭 forlanger en undersøgelse incl 🛶 radikale 🦇 gøgeunger. 🦇 eller vampyrer i dansk politik. 🛢💀

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s