Vaccinespekulanterne skal fængsles og milliard- erstatninger tildeles de nationale stater. Stop EU og de ansvarsløse forbrydere som skubber uskyldige i graven enten de er vaccinerede eller ej med big business globalt. 🎭💀🎭⏰💀🎭🦠💉💉💉💉⬛️⬛️⬛️ #MetteFrederiksen incl. 🇩🇰De er alle skyldige i #folkemord.

twitter.com/mmontclairre/status/1581159027731415040

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s