Fiaskoerne og ragen til sig fra flere helt usømmelige RØDE magtfuldkomne ministre. Et socialdemokratisk tag selv bord under Mette Frederiksens magtmisbrug understøttet af Enhedslisten og SF og Radikale slingreparti. Læs og tænk at det må være slut -1. Nov. 🇩🇰 Valg 2022 Danmark i nyt tøj er vejen. 🟧🟧🟦 NB+ LA+ Nye Borgerlige

m.facebook.com/story.php

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

One thought on “Fiaskoerne og ragen til sig fra flere helt usømmelige RØDE magtfuldkomne ministre. Et socialdemokratisk tag selv bord under Mette Frederiksens magtmisbrug understøttet af Enhedslisten og SF og Radikale slingreparti. Læs og tænk at det må være slut -1. Nov. 🇩🇰 Valg 2022 Danmark i nyt tøj er vejen. 🟧🟧🟦 NB+ LA+ Nye Borgerlige”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s