Astrid Krag er plejehjemmenes dovne minister. Fyr hende og Socialdemokratiet, som er for slappe til selvjustits og ordentlig værdig Plejehjemskultur. Ledelse og ansatte er bunden af Danmark. Giv Nye Borgerlige med Friplejehjem til de ældre i højere kvalitet og respekt. Pernille Vermund giver omsorg og glæden tilbage. Danmark skal skamme sig.

twitter.com/sophieloehde/status/1583011279945748480

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

2 kommentarer til “Astrid Krag er plejehjemmenes dovne minister. Fyr hende og Socialdemokratiet, som er for slappe til selvjustits og ordentlig værdig Plejehjemskultur. Ledelse og ansatte er bunden af Danmark. Giv Nye Borgerlige med Friplejehjem til de ældre i højere kvalitet og respekt. Pernille Vermund giver omsorg og glæden tilbage. Danmark skal skamme sig.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s