Gentænk Velfærden

KL’s digitale politik sætter en fælles retning for brug af digitalisering og teknologi i kommunerne. Politikken anviser syv veje til, hvordan politikere i kommunerne kan imødegå arbejdskraftudfordringen og gentænke velfærden med digitalisering og teknologi.
— Read on www.kl.dk/okonomi-og-administration/digitalisering-og-teknologi/gentaenk-velfaerden/

DANMARKS befolkning er ændret : Flere typer som er synlige i OMSORG er ukultiverede og hjerteløse dovne proletarer i store dele i den offentlige omsorgssektor. De er ufaglærte og fører et grimt nedladende sprog overfor de ældre hjælpeløse i Plejehjemmene.

TV viser igen før valg 2022 at intet er gjort fra Socialdemokratisk hold med Mette Frederiksen, som poster penge ud til fremmede uden at ordne de hjemlige skandaler. Mink og vaccineskader og håndteringen.

Senest FE skandalen som har skadet Danmarks Udenrigs – og Sikkerhedstjeneste.

Amatører i RØD regering er fatalt.

Plejehjem og Børnehaver med ufaglærte typer uden kultur er hjerteskærende TV 2022 igen igen.

Digitalisering med ensartet IT til Hospitalerne er ikke organiseret. Sygeplejersker og vikarer møder NYT fra sted til sted som var de nybegyndere. Systemerne taler stadig ikke sammen.

Alt i Danmark flyder og synker ned.

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s