Løkke skabte Udkantsdanmark med langt til Sygehuset, Supermarkedet, Skoler og velstand. Udkanten blev af Løkke gjort til slum og fattigdom ved centralisering fremfor at fastholde lokale værdier og sammenhold. Løkke svigtede også Danmarks kultur med islam underskrifter. Stem NYT og Borgerligt 1. Nov. 2022

m.facebook.com/story.php

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s