Blåt blod 🟦 i Danmarks NY regering giver mere liv og opfylder danskernes længsel efter demokratiske spilleregler. Mette Frederiksen magtfuldkommenhed og skandaler i kø, giver ikke mening at lade hende fortsætte for bordenden. Rigsretssag står for døren til Mette Frederiksen. 🟥 Dertil skal hendes eget embedsværk gås efter i sømmene. Vær mere ansvarlig Løkke. 🟪

twitter.com/printsvonjane/status/1583406609816256512

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s