Danmark skal aldrig sulte : Væk med de røde 🟥 som først nedlagde Mink-erhvervet ved GAS aflivning af 17 mill mink og siden kludrede i minkgravene. NU vil de røde smadre 🟥⬛️ danskerne årtusindgamle landbrug med en kommunistisk planøkonomi med klima CO2 løgne. Efter covid19 restriktionerne og konkurser, er Danmark i en sikkerhedsmæssig udfordring med Mette Frederiksen FE magtfuldkommenhed og kontrol.

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s