FE chefens kilder og her foto af Mette Mayli Albæk født 1988 : medforfatter til bogen : Terroristen fra Nørrebro – jagten på Omar el- Hussein : Tidl. retsanalytiker i DR Nyheder. Uddannet fra DMJX og San Francisco State University 2012 🎓 : Kildematerialet er omfattende…. Spørger selv fra s 250 RAdio – og tv udsendelser om Bilderberg 2022 / juni 10 … Om verden bliver bedre .. ??

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s