Putin 🟥is also like many others as 🟥Ida Auken WEF and sure the Danish Folketing med Mette Frederiksen og Lars Løkke 🟪 SURT at vi holdes hen i uvidenhed af politikere som bevidst fører en politik som er ødelæggende for det f r i e initiativ og sundheden 💉🎓🎭

twitter.com/makingmoneyfast/status/1496869131290918913

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s