CO2 begravelse i Danmarks undergrund er en syg tankegang : CO2 lossepladser i vores undergrund på Lolland, Vestsjælland og Midtjylland. Stop de undergravende typer med olielignende flydende CO2 masse i nærheden af vores grundvand 💦💦⬛️ Føj for en politisk velvilje

www.dr.dk/lyd/p1/guld-og-groenne-skove/guld-og-groenne-skove-76

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s