Spionen der måske kom ud af arkivet | Kristeligt Dagblad

Historikeren Thomas Wegener Friis har vakt opsigt ved at udtale, at han kender navnet på en dansk storspion under Den Kolde Krig. Sagen kan ændre billedet af, hvor infiltreret Danmark var af Østblokken
— Read on www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/spionen-der-måske-kom-ud-af-arkivet

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s