Krudttønden Barbara Bertelsen 2015 skænderiet med Torsten Hesselbjerg / Lars Findsen / Christian Kettel, vedrørende JURA og aflytninger uden dommerkendelser også til FE. Historisk ændring at FE fik dette og brød politiets / PETs monopol. Kettel skar igennem…. læs s 154 …155 … 🇩🇰 Lars Findsen Spionchefen 2022 …. Et had som åbenlyst ikke er glemt

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s