MUST-See VILDESTE dokumentar hidtil om The Great Reset | ildspor

Transhumanisme og teknologisk totalitarisme under Den Nye Verdensorden. Hundredtusinder af læger, professorer, videnskabsmænd, sundhedspersonale, jurister, etc. – som MASSIVT censureres – går imod den officielle Corona fortælling, og vi ser nogle af dem i denne fremragende professionelle dokumentarfilm. Den bedste og mest eksplosive dokumentar om hvad som foregår pt.THE BIG RESET MOVIE (ENG) The uncensored…
— Read on ildspor.wordpress.com/2022/10/24/must-see-vildeste-dokumentar-hidtil-om-the-great-reset/

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s