Den store løgn om global opvarmning!! | RASMUS BRØNNUM – en Arkitektur Blog

Hvis du ikke fik set denne super opsigtsvækkende udsendelse på DR2, “Den store løgn om Global opvarmning”, så se den tilsvarende “Doomsday Called Off” her (5 x 10 min.)Link til alle afsnit Det kan i denne forbindelse anbefales at se Bjørn Lomborgs forelæsning : “Global warming is not a priority” (TEDTalk) Link Opsummering: Den dramatiske…
— Read on rasmusbroennum.wordpress.com/2007/07/22/den-store-løgn-om-global-opvarmning/

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s