Moderaterne har snart nøglen som bøddel : Mette Frederiksen får et krav om fyringer og væk med Barbara Bertelsen

Valgkamp 2022 er en existentiel gyser imellem liv og død. Litteraturen og krimier er fyldt med samme tema. I Danmark 1. nov. 2022 er det dagens trussel med tidligere statsminister – to gange – Lars Løkke som reformator og bøddel par excellence.

Løkke slagter Socialdemokratiet før han spiller spar ES i spillet om magten i Danmark.

Danmark er belejret af røde grønskollinger, løgnerene og politiske fallenter i grønt skrud fra genbrug. Sørgeligt at se de fede som blot æder grønt … Vi kan ikke undvære kød i fornemt bearbejdede udskæringer.

Mette Frederiksen vil nu 2022 tale om en bred ( bredrøvet ) regering over midten. Midten er bred og slut valgkamp står Løkke med 18 mandater fra Moderaterne 30. okt. 2022. Frydefuldt kan det blive og analyserne med speed står i kø og Løkke køber nyt snævert tøj. Danmark er i krise med både FE og fængslinger sat i proces af Trine Bramsen og Mette Frederiksen i stue og kys til Barbara Bertelsen.

Mette Frederiksen vil tørre møget af på de Borgerlige, hvis hun løkkes med at snakke Dyhret og Enhedslisten i minkgravene efter luft.

Moderaterne med dags dato 18 folk i Folketinget har ranet vælgere fra Ellemanns Venstre og Radikale som satte spillet om valg i proces. Løkke er venneløs på Christiansborg.

HVAD gør de BLÅ hvis Løkke ikke passer på. Han ved jo godt, at Nye Borgerlige, Inger Støjberg og yderst begavede Alex Vanopslagh står på tærsklen med DF Morten Messerschmidt til at tilskære kødets ret.

Pape er væk som bedømt som havende ringe og blødende dømmekraft med en vis bøsse i husholdningen. Det bekræfter de fra Færøerne. Religion siger stop til bøsser i regering Danmark. De er som med kommunister i forklædning de springer ud som vifter og klør sig bagi.

Statsminister Mette Frederiksen er klemt. EU og WEF med FN Agenda er i spil med NATO og krig Russia med Ukraine uden mad, gas, og EL. Mørket truer og de røde truer med klima, som Greenpeace founder benægter. Find grundlæggeren Patrick Moore og forstå at de er i proces med at nedlukke Europa med EU og diktatur i en møg krig.

Tillykke 🟦🕊 til dygtige Ales Vanopslagh og Nye Borgerlige og Inger Støjberg og DF Morten Messerschmidt

🟩🟩🟩🟩☂️☂️☂️☂️ Sikkerhed for sund dansk politik på Borgen

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s