Udrensninger når Lars Løkke tryner Mette Frederiksen banden : Væk med Barbara Bertelsen, Trine Bramsen, Tesfaye, Bødskov, Astrid Krag, Lea Vermelin, Ida Auken, Dan Jørgensen, Jeppe Bruus, Jeppe Kofod, Hummeltoft, Heunicke, + omlægning ministerier og ikke mindst en advokatundersøgelse både Mink – og FE skandalen #LarsFindsen. Først DA kan joker Lars Løkke smadre Mette Frederiksen som hele landbruget og minkerhvervet. Lad det ske 📣⏰🦅

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

One thought on “Udrensninger når Lars Løkke tryner Mette Frederiksen banden : Væk med Barbara Bertelsen, Trine Bramsen, Tesfaye, Bødskov, Astrid Krag, Lea Vermelin, Ida Auken, Dan Jørgensen, Jeppe Bruus, Jeppe Kofod, Hummeltoft, Heunicke, + omlægning ministerier og ikke mindst en advokatundersøgelse både Mink – og FE skandalen #LarsFindsen. Først DA kan joker Lars Løkke smadre Mette Frederiksen som hele landbruget og minkerhvervet. Lad det ske 📣⏰🦅”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s