20 år med Lars Findsen.. En sikkerhedsgodkendelse på højeste niveau ! Chef for to efterretningstjenester PET & FE senest… 2021 vinter anholdt og sat i celle 18 Hillerød : DEN STØRSTE VESTLIGE EFTERRETNINGSSKANDALE 🎓 🎓 🇩🇰 71 dage i fængsel

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s