Skabskommunister 🇩🇰 i forklædning 🇩🇰

Danmark er besat af uredelige Partier og politikere, som bruger alle midler mod målet, at revolutionære landet til en socialistisk eller kommunistisk røverrede med kaos og splittelse i alle niveauer.

Valg 1. november 2022 viser et rødt partiorgan i reel tilbagegang.

Dramaet i dansk politik er de store skred og folkevandringer væk fra gammelpartiernes stive konstante politik med hammer og segl. De er gammeldags i retorikken og anakronistiske i deres facon og slagsange. De er ikke til gunst for Danmark med deres støtte til fremmede som kommer med en helt anden kultur med kvindehad og barnebrude.

Lars Løkke Rasmussen med Moderaterne 🟪 og Inger Støjberg 🟧 med DanmarksDemokraterne 🟧 har fået en raketagtig opstigen fra ingenting til alting kan ske. 🟩 Nye Borgerlige har forlængst bevist at være alle mandater værdige med Pernille Vermund 🟦🟩 dygtigt sat sammen. 🟦 Så ser vi dygtige Ales Vanopslagh med ungdommen og en fornem vælgeropinion som et godt bagtæppe for Danmark. ⬜️🟦

Dronningerunder vil komme og der skal udpeges en Kongelig undersøger med et f l e r t a l bag sig. Hellere blive enige med Lars Løkke som Kongelig undersøger 🟪🟪🟪 end røde slette Mette mink.

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

One thought on “Skabskommunister 🇩🇰 i forklædning 🇩🇰”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s