Læger advarer om angreb på folkesundheden : Mette Frederiksen skal anklages og burde anholdes, arresteres for bevidst at bedrage danskerne med misinformation af livsfarlig karakter, som også er en trussel mod borgernes retssikkerhed og demokratiet.

m.facebook.com/groups/udensponsor/permalink/4029008060475919/

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s