Naturlig immunitet er bedst og meget langvarig : Mette Frederiksen skal anmeldes for et historisk infamt bedrageri, forræderi imod eget folk. Moderaterne har ikke været infiltreret i dette iscenesatte folkemord. De skal afsætte Mette Frederiksen og befri danskerne for løgn – sygdomme og frygt for vira fremover.

twitter.com/mmontclairre/status/1589512348775374848

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s