RØDE Ministres massive tilbagegang 🟥 Absurd at Mette Frederiksen tror hun kan fortsætte med de typer … Spørgsmålet hidrører også de kredsmandater og tillægsmandater som er gået forkert grundet NYE partier. Matematikken regner bedst med store partier, som tidl. Venstre og Konservative og Socialdemokratiet. Danmark er opsplittet i nye valgte borgerlige som LA, DanmarksDemokraterne og Moderaterne … Venstre og Konservative er gået tilbage … STOP Mette Frederiksen løgnen om en reel valgsejr… Det er matematik … ‼️

web.facebook.com/1533873017/posts/pfbid02U4qN7vbYfrUUJSwJC79AnRaNHwWUttJLcEYDrDWfpBFd74o5cwdWSiLCJJ3qRAhLl/

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s