Gøg & Gokke i dansk politik udstiller lav moral i deres fedteri for Mette mink GAS afliver af 17 millioner mink. Skandalerne i kø : Fængslingen af Forsvarschefen Lars Findsen for landsforræderi … Rigsret og hvidvask fra samtlige partier og politikere fraset NB, DF, LA og Danmarksdemokraterne. De er det NYE retskafne Borgerværn, som skal vokse sig til en 🎓🇩🇰dansk styrke.

m.facebook.com/story.php

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s